Huwelijksreizen

Na de mooiste dag van je leven is een romantische huwelijksreis uiteraard de kers op jouw (bruids)taart.  Of het nu gaat om een avontuurlijke rondreis, een luxe vakantie aan een wit strand, wild spotten in Afrika of een romantische citytrip, graag plan ik aan de hand van jullie wensen en budget de perfecte honeymoon.  Bovendien zorg ik graag voor die leuke extraatjes die er vaak zijn voor de ‘newly weds’.

Trouwen in het buitenland

Trouwen op een wit strand of romantisch kasteel in het buitenland. Voor je bruiloft in het buitenland komt vaak heel wat kijken. Met een breed aanbod van partners in het buitenland kan ik van jullie wens een onvergetelijke ervaring maken, jullie hoeven alleen maar te genieten!

Renewal of the Vows

Opnieuw de huwelijksgeloften uitspreken is helemaal in! Heerlijk over de top in Las Vegas of op een mooie romantische locatie. Vier de liefde met een reis!

Magazine Huwelijksreizen

Personal Touch Travel Magazine heeft een speciale editie ‘Huwelijksreizen’. In dit magazine komen verschillende bestemmingen voorbij voor zowel de perfecte huwelijksreis als de buitenlandse sprookjesbruiloft. Dit inspirerende magazine vol voorpret stuur ik je graag gratis toe. Aanvragen