Jouw ideale wintervakantie

Lekker genieten van de sneeuw of houd je meer van een winterzon bestemming? Ook in de wintermaanden is er genoeg keuze. Een skivakantie in de Alpen, of denk eens aan een Amerikaanse of Canadese bestemming. Wil je eens een andere wintervakantie? Dan is Lapland, een bestemming die nog niet door de massa ontdekt is, gegarandeerd een unieke beleving.  Maak een huskysledetocht, een sneeuwscootertoer of geniet van het noorderlicht. Nieuw is dat je in de winter 2021 vanaf Groningen Airport Eelde zo naar de luchthaven Scandinavian Mountains in Zweden vliegt. Meer informatie hierover vind je op mijn nieuwspagina.

Heb je het niet zo op sneeuw en kou, dan zijn er weer andere mogelijkheden. Ook in de winter vlieg je naar verschillende zonbestemmingen, vanaf Schiphol maar ook vanaf Airport Groningen (Eelde) kun je naar de zon. Voor het seizoen 2020/2021 staan vanaf Groningen vluchten naar Gran Canaria gepland.

Onze herfst, winter en lente zijn ook de ideale seizoenen voor je verre bestemming. Wat dacht je van een rondreis Zuid-Afrika met safari? Of ontdek Thailand en sluit je reis af op één van de vele eilanden met heerlijke witte stranden.