Verre reizen

Een ander werelddeel bezoeken, kennismaken met andere culturen en bijzondere landschappen. In een groep, individueel of op pad met je eigen privéchauffeur of –gids. De wereld ligt aan je voeten. Alles is mogelijk en voor elk budget.

Maatwerk

Trek erop uit met een camper door Amerika, maak een rondreis door Australië, ga mee op groepsreis door Zuid-Afrika of trek erop uit met je eigen privéchauffeur in Thailand. Elke reis is aan te passen naar jouw wensen. Ik werk samen met veel betrouwbare en lokale partners. Hierdoor heb ik korte lijnen en kan ik jouw ideale reis scherp inkopen.

Unieke reisbelevenis

Natuurlijk voeg ik unieke belevenissen aan jouw reis toe, zoals ziplinen door de jungle in Thailand, wandelen bij zonsopgang met een Aboriginal rondom de Uluru in Australië, een sportwedstrijd bijwonen in Amerika, een fietstocht langs de rijstvelden in Vietnam of een magische meerdaagse trekking tocht naar de Machu Picchu in Peru. Kortom, jouw reis wordt een onvergetelijke ervaring!

Mochten er voor jouw reis extra’s nodig zijn zoals bijvoorbeeld een visum of vaccinaties, dan regel ik dat uiteraard ook voor je.