UPDATE:  Helaas is besloten om alle vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains voor het winterseizoen 2020/ 2021 te annuleren, vanwege de onzekere reisadviezen. Gelukkig is het uitstel en geen afstel! Op 19 december 2021 zal de eerste vlucht naar Scandinavian Mountains vertrekken, zodat het volgende winterseizoen volop kan worden genoten van dit prachtige wintersportgebied. Dream now, travel later…..

 

Groningen Airport Eelde

NIEUW: Deze winter vertrek je vanaf Groningen Airport Eelde naar je wintersportbestemming! Maar liefst 2 x per week kun je vanaf Groningen naar Scandinavian Mountains Airport vliegen. Vanaf hier ben je in no time op je wintersportbestemming in Noorwegen of Zweden.

Sälen, één van de grootste skigebieden in Zweden

Het charmante Zweedse Sälen bijvoorbeeld, is één van de grootste ski-gebieden in Zweden. Met 93 liften en 111 pistes is hier zowel voor de beginnende als gevorderde skiër genoeg uitdaging. Voor de snowboarder zijn er maar liefst 5 snowboardparken. Sälen is ook geliefd vanwege het langlaufen. Elk jaar vindt hier de grootste langlauf race ter wereld plaats, de Vasaloppet. Skiën met de kinderen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er zijn speciale kinderpistes en er worden lessen aangeboden voor kinderen vanaf 3 jaar. Je vakantie is helemaal compleet als je een avontuurlijke husky- of sneeuwscootersafari bij boekt!

Gratis je eigen ski’s mee

In samenwerking met onze travelpartner BBI Travel kan ik een mooie wintervakantie voor je samenstellen. Je eigen ski’s mogen gratis mee, net als 1 stuk ruimbagage van 20 kg. Met eigen vervoer naar de luchthaven? Parkeren is gratis.
Mocht je reis niet door kunnen gaan vanwege bijvoorbeeld een inreisbeperking of quarantaine maatregelen, krijg je je geld terug, dus geen voucher!