Voor veel ouders is het bedenken van een leuke vakantie met de kinderen elk jaar weer een uitdaging. Een veel gehoorde uitspraak is dan ook, ‘als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben wij het ook naar onze zin’. En zo is het ook!

Met kinderen op vakantie naar het Zillertal in Oostenrijk

Onlangs schreef ik een blog voor de site www.opwegmetmama.nl over een vakantie met kinderen naar Oostenrijk. Met je kinderen op vakantie naar het Zillertal in Oostenrijk, dat gaan ze namelijk fantastisch vinden! En wat er dan zo bijzonder is aan deze bestemming en of dat nu voor kinderen wel zo leuk is zo’n vakantie in de bergen (JAZEKER!), dat lees je allemaal in mijn gastblog. Zelf kom ik al jaren in het Zillertal en uit ervaring kan ik zeggen dat dit gebied voor elke leeftijdscategorie ontzettend leuk is. Dus wil je iets weten over een vakantie in dit gebied, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Op weg met mama

De site opwegmetmama is een informatieve website boordevol tips over dagjes uit en vakanties in binnen- en buitenland met kinderen. Zie je iets wat je aanspreekt, neem gerust contact op. Ik help je graag met het vinden van jouw ideale (gezins)vakantie!